ONLINE képzések

Minden számítógépes képzésünk online formában is elérhető.

 

A képzések 4-6 fős csoportokban, vagy egyénileg illetve kis létszámü (2-3 fő) mini csoportokban történnek élő (online) kapcsolatban You Tube, Google Clasroom,TeamViewer segítségével.

TELJESEN KEZDŐK SZÁMÁRA segítséget nyujtunk (pl. telefonon) a kezdeti lépések, beállítások megtételében!

Tematika: A jelentkezők tudásszintjének és igényeinek megfelelően, követve a kontatktórás csoportos  tematika lépéseit. A jelentkezőkkel előzetes szintfelmérést végzünk, amely történhet telefonon, vagy online módon.

Haladási ütem: Előre egyeztetett ütemben és időbeosztásban, egyéni igények figyelembevételével, Minden jelentkezővel előzetesen telefonon részletesen megbeszéljük igényeit, elképzeléseit és időbeosztását.

Technikai feltételek: internet hozzáférés, kamerával és mikrofonnal felszerelt számítógép vagy mobil eszköz

Képzési díjak: A csoportos képzéseknél meghírdetett csoports, egyéni és minicsoportos képzési díjak érvényesek: (7 modulos tanfolyam, Start tanfolyam, Word és Excel képzés, Haladó tanfolyamok)

Jelentkezés és további információk: Telefonon, e-mailben vagy a jelentkezési és információ kérő lap kitöltésével.

Cégeknek, intézményeknek, csoportoknak egyedi feltételek mellett is szervezünk tanfolyamokat. → Tovább a kihelyezett képzésekhez!

Jelentkezési lap

 

A tanuláshoz szükséges tananyagok és az önálló munka támogatása:

  1. A tematika szerinti aktuális órai  anyagok videó előadásrészletekel és alapos magyarázatokkal kísért képernyőfelvételekel egy zárt You Tube csatornán tekinthetők meg. A videók az eredeti (kontaktórás) ütemterv szerint épülnek fel. Minden publikált anyag csak külön kóddal érhető el, melyeket emailben vagy más módon  kapják meg a résztvevők.

  2. A kapcsolódó feladatok, nyersanyagok, és megoldási minták egy Google Classroom fiókban férhetők hozzá, melybe a résztvevők meghívást kapnak  szükséges kód megküldésével (a fentebb említett YouTube videók is elérhetők innen). A tagsághoz Gmail account, Google fiók szükséges (ennek elkészítése kezdők számára is nagyon egyszerű, de igény esetén segítséget nyújtunk).
  3. A videók megtekintése után egyéni vagy kis csoportos online konzultáció következik a tanárral, melynek során további magyarázokkal illetve feladatok közös kidolgozásával nyújt segítséget az anyag feldolgozásában. Itt írásban vagy élő szóban is feltehetők kérdések, valós időben látható a tanári gép képernyője és a tanár is láthatja és belenyúlhat a résztvevő gépének képernyőjébe.¹

  4. Az otthon elkészített feladatok elküldhetőek emailben, de akár a GoogleClassroom is választható erre a célra. Ezeket szükség szerint megjegyzésekkel, tanácsokkal kiegészítve mielőbb visszajuttatuk. 

Fontos, hogy az otthoni online tanulás feltételeit gondosan tervezzék meg, és mindenképpen biztosítsátok a nyugodt munka körülményeit. Az önálló tanrend nagyszerű lehetőség, sok szabadságot ad, de komoly felelősséggel is jár, ha eredményesen és hatékonyan akar valaki tanulni.

¹: (Az online konzultációhoz és különböző távoktatási formákhoz a TeamViewer programot használjuk. Ennek lényege, hogy a tanuló megosztja saját képernyőjét a tanárral a hálózaton keresztül, így mindketten ugyanazt látják. A billentyűzetet és az egeret közösen tudják használni, így távolról is megmutatható bármi. Fontos, hogy a megosztáshoz mindig jelszó szükséges, csak ennek birtokában látható a résztvevő képernyője. Az online konzultáció előtt tehát a tanulónak el kell indítania a TeamViewer nevű programot, és a minden alkalommal más-más jelszót kell eljuttatnia (email, telefon stb.). Ha nem futtatja a programot vagy nem mondja meg a jelszót, akkor senki sem láthatja számítógépének képernyőjét.)

 

Jelentkezési lap

Tel.: +36 1 279 0239 
Mobil: +36 70 946 2056
Email:    

Kapcsolat űrlapok:

Érdeklődés tanfolyam iránt

Jelentkezés számítógépes képzésre

Jelentkezés ECDL vizsgára

Érdeklődés kihelyezett képzések iránt

 

 Powered by NetOffice